Gratis TESLA 3D Modellen

Ja, drieedom houdt van e-mobiliteit. En bovenal, een Tesla is een behoorlijk coole auto. Onbetaalbaar voor de meesten van ons en met de nieuwe populariteit van de thuiskantoorfasen van Corona, is het misschien helemaal niet de moeite waard om een auto te hebben. Maar het hoeft niet altijd het origineel in de garage te zijn! Wij hebben daarom de interessantste gadgets rond de Tesla van de 3D-printer op een rijtje gezet. Een waar feest voor elke Tesla fan!

Tesla SuperCharger telefoon oplader

image source:RobPfis07/thingiverse.com

Een uiterst stijlvolle manier om je smartphone op te laden is te vinden op Thingiverse. Hier heeft gebruiker RobPfis07 een meerdelig laadstation tevoorschijn getoverd dat niet alleen inspireert met de geïntegreerde USB-kabel, maar ook en vooral met het gedetailleerde ontwerp van het Tesla-logo. Een juweeltje voor op je bureau!

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla Model S Model

Tesla Model S 3D Model
image source:stunner 2211/thingiverse.com

Volgens de fabrikant is de Tesla S de “veiligste en spannendste sedan” op de Duitse wegen. Marketingpraat of niet: van 0 tot 100 km/u in 2,6 seconden is zeker een uitdaging voor de gevestigde autoconstructeurs. De tijd die het kost om te sparen voor je eigen Tesla S kan nu overbrugd worden met deze 3D printmal. Het gedetailleerde model staat prachtig als blikvanger op uw plank – en schreeuwt gewoon om een perfect verfje. Dus, ga ervoor!

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla sleutelhanger

Tesla Logo Sleutelhanger
image source:Wtfbeast/thingiverse.com

Je moet het toegeven aan Elon Musk: Hij weet hoe hij een bedrijfslogo eruit moet laten zien. Je kunt de beroemde gestileerde “T” van het merk nu afdrukken als sleutelhanger met het 3D-afdruksjabloon van gebruiker Wtfbeast op Thingiverse. Met het juiste filament tovert u in een handomdraai een echte blikvanger tevoorschijn.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla Model 3 Model

Tesla Model 3 Model
image source:Nowhereman999/thingiverse.com

Is de Tesla S niet genoeg voor je? Dan moet je deze 3D printmal hier eens goed bekijken. Want hier kunt u de gloednieuwe Tesla 3 als model voor uw huis krijgen. Het kunstwerk wordt compleet geleverd met bijbehorende standaard inclusief Tesla belettering. Denken we: Een echt chique model!

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla Logo

Tesla Logo
image source:AwesomeA/thingiverse.com

Deze 3D print sjabloon heeft een bijzonder filigraan uiterlijk. Het tweedelige kunstwerk bestaat enerzijds uit de bekende Tesla-letters en anderzijds uit het T-vormige logo. Tegelijkertijd vormt dit de stand door middel van een geïntegreerd montagevlak. Het logo ziet er bijzonder goed uit als je het presenteert op een kleine sokkel of voetstuk, zoals als voorbeeld op Thingiverse. Mogelijk zelfs verlicht?

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Sleutelhanger type “Batterij

Tesla Batterij Sleutelhanger
afbeeldingsbron: Cadplast/thingiverse.com

Deze sleutelhanger is geïnspireerd op de Panasonic batterijen die in de Teslas worden gebruikt. Het tweedelige druksjabloon is een echte must-have voor elke Tesla-fan, dankzij de zorgvuldige afwerking, de Tesla-letters en het schaalbare formaat.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

SpaceX Starman Decoratie Figuur

Starman SpaceX
image source:VECTARY/thingiverse.com

Elon Musk wil niet alleen elektromobiliteit naar de straten brengen, hij wil ook naar de hemel reiken. Met het ruimtevaartprogramma SpaceX is de visionair ook van plan om privé-burgers naar de sterren te sturen. Ook al duurt het waarschijnlijk nog een paar decennia voordat de eerste mensen met het SpaceX-programma de ruimte in vliegen: Men kan nog steeds dromen! En dat is precies wat de 3D-printmal van gebruiker VECTARY aanmoedigt. Een klein astronautje dat de ruimte in gaat in een Tesla (herkenbaar aan de velgen!) … wij vinden dat het figuurtje een heel bijzondere charme heeft.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla Roadster Model

Tesla Roadster 3D Afdrukmodel
image source:Shadowcraft_Designs/thingiverse.com

In 2020, 2021, 2022 komt de nieuwe roadster van Tesla – en vandaag hebt u al de kans om de sportieve racer als model mee naar huis te nemen. De Tesla Roadster of zijn 3D-printmal is uiterst gedetailleerd, van de schaal tot de ingewikkeld ontworpen velgen. Voor de perfecte look raden wij aan af te werken met een hoogglans lak.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Tesla failliet

Nikola Tesla Buste
image source:brentd27/thingiverse.com

Ken je nog die klassieke bustes die je oma op de piano had staan? Wat ooit Beethoven of Bach was, is nu… Tesla! Maar we bedoelen niet Elon Musk's hoofd en torso, die je hier als 3D print kunt krijgen. Deze prent toont eerder de uitvinder, natuurkundige en elektrotechnicus Nikola Tesla. Tesla ontwikkelde, onderzocht en ontwierp tijdens zijn leven diverse innovaties op het gebied van de elektrische energietechniek en bezat aan het eind van zijn carrière meer dan 280 octrooien in 26 landen. Nikola Tesla heeft ook zijn stempel gedrukt op onze moderne popcultuur, zij het in Star Trek (de USS Tesla), als naamgever van een harnas in het videospel Fallout 4 of zelfs als een steampunk-subgenre dat Teslapunk wordt genoemd. Maar als echte Tesla fan mag je de voorvader van alle elektronica nerds niet missen!

Download:

Ga nu naar de download pagina!