Super Mario 3D Afdrukmodellen

Ik ben het, Mario! Als er één personage uit een videospelletje is dat als cultuurgoed de geschiedenis van de mensheid is ingegaan, dan is het ongetwijfeld de kleine, mollige loodgieter uit de beroemde Nintendo-spelserie. Super Mario huppelt en rent al sinds de jaren tachtig over onze schermen, altijd geobsedeerd door de missie om de lieftallige prinses te redden uit de klauwen van de kwaadaardige Bowser. Of het opnemen tegen Donkey Kong, maar dat is een ander verhaal. In plaats daarvan willen we ons vandaag wijden aan kleine gadgets uit de 3D-printer die Super Mario, Luigi en Toad in je huiskamer brengen.

Super Mario figuur

Super Mario figuur
image source:Anthonylu/thingiverse.com

Mario als een personage op je plank – eerlijk, hoe cool is dat? Dat is precies wat gebruiker Anthonylu dacht en een meerdelige 3D-printmal online zette op Thingiverse. Het figuur is gemakkelijk in elkaar te zetten na het 3D-printen. Het meerdelige systeem heeft hier een echt voordeel: u gebruikt gewoon direct het bijpassende filament en bespaart uzelf het vervelende verven. Afgezien daarvan is ook de grootte van het model indrukwekkend. Dus, niet over nadenken, aan de slag!

PS: Onze goede Ümit aka Zep To heeft Mario opgeschaald naar 390% en afgedrukt:

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario World Vuurbloem

Super Mario World Vuurbloem
image source:knape/thingiverse.com

Hebt u het vroeger ook vervloekt, dat kleine, vervelende bloempje dat onze Mario verraderlijk besluipt? Oké, toegegeven, meestal waren wij door onvoorzichtigheid verantwoordelijk voor de vroegtijdige ondergang van onze loodgieter in Super Mario World. Laten we de vuurbloem dus nog een kans geven – namelijk als decoratie voor de vensterbank. De 3D-printmal die op Thingiverse wordt aangeboden, vangt de pixelcharme van het origineel en brengt de SNES weer tot leven in de analoge wereld. Een echte kleine blikvanger.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario Penhouder

Super Mario Penhouder
image source:AndrewBougie/thingiverse.com

Wat associeer je automatisch met een Super Mario level? Wij denken onmiddellijk aan blokken met inhoud, buizen om naar beneden te duiken en, natuurlijk, de eindstreep, die wij soms meer, soms minder succesvol hebben gehaald. Een gebruiker op Thingiverse had waarschijnlijk dezelfde gedachte – en maakte een 3D print sjabloon voor jou. Niet alleen is een deel van een level liefdevol en tot in het kleinste detail weergegeven (inclusief paddestoelen!), nee: het geheel heeft ook een echte meerwaarde! De afvoerpijp hier is niet voor Mario om secties te verwisselen, maar voor u – om pennen, linialen en andere snuisterijen op te bergen die graag rondslingeren op een bureau.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario World: Sterren en Manen

Super Mario World: Sterren en Manen
image source:knape/thingiverse.com

Op Thingiverse heeft gebruiker knape een 3D-printmal gemaakt van de even iconische sterren en manen uit Super Mario World voor de SNES, als aanvulling op de Fire Flower. Ook hier overheerst de pixelcharme van de 16-bit SNES console. Print het uit, hang het op en geef je over aan nostalgische gevoelens.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario sleutelhanger

Super Mario sleutelhanger
image source:OverrideStudios/thingiverse.com

Mario heeft in zijn carrière meer paddenstoelen gegeten dan de stoerste psychonaut – het is duidelijk dat het iconische symbool ook in 3D geprint moet worden! De paddenstoel die op Thingiverse als 3D-printmal wordt aangeboden, is voorzien van een praktisch oogje – en vormt een geweldige sleutelhanger. Een leuk cadeau voor alle Mario-fans.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario figuur – hoge res

Super Mario figuur - hoge res
image source:icefox1983/thingiverse.com

Een ander figuur van onze loodgieter is geleverd door icefox1983 op Thingiverse. In tegenstelling tot het Super Mario-figuurtje van gebruiker Anthonylu, dat hier ook wordt voorgesteld, is dit een druksjabloon uit één stuk dat je niet in elkaar hoeft te steken. Zelfs als sommige lagen in het afdruksjabloon ontbreken, ziet de High-res figuur er nog steeds overtuigend uit.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Super Mario Lamp

Super Mario Lamp
image source:Justin Teaff/myminifactory.com

Nu kunt u uw woonruimte in stijl verlichten – met het 3D-print sjabloon aangeboden op myminifactory. De lampenkap vertegenwoordigt hier, hoe kan het ook anders, de beroemde “vraagteken-doos” uit Super Mario World. De groene buis van de niveaus vormt de basis van de lamp. Als u doorschijnende gloeidraad gebruikt voor de lampenkap, creëert u een bijzonder mooie aanblik. Een werkelijk uniek gadget – koop het!

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Houder voor Switch-spellen

Houder voor Switch-spellen
image source:Joel Bonasera/myminifactory.com

Laten we eerlijk zijn – als echte Mario-fan wil je je cartridges in stijl opbergen, nietwaar? Dat is precies wat Joel Bonasera dacht – en creëerde een 3D-print sjabloon waarmee je vijf games kunt opnemen. Op de zijmuren staan de bekende bomen (zijn het echt bomen?) uit Super Mario World. Een kleine maar mooie blikvanger voor uw spellenverzameling. P.S.: Natuurlijk passen Playstation-spelletjes ook in de houder, maar we willen hier niet de filistijn uithangen.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Plankendeurtjes voor Ikea planken

Plankendeurtjes voor Ikea planken
image source:Vadim Gutman/myminifactory.com

Hoe cool is dat? Nieuwe deuren voor de wereldberoemde Ikea plank uit je 3D printer? Vadim Gutman heeft hier echt iets lekkers voor u tevoorschijn getoverd! In plaats van de saaie standaarddeuren uit de meubelzaak, is hier een liefdevol ontworpen herinnering aan ons favoriete spel. Niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar overal een echte blikvanger.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

Organisator voor uw Switch

Organisator voor uw Switch
afbeeldingsbron:Gnarly 3D Kustoms/myminifactory.com

Organiser en oplaadstation in één – en dan ook nog eens heel mooi: dat is de organiser van Gnarly 3D Kustoms. Het kasteel dat de organisator vertegenwoordigt behoeft geen verdere uitleg. Het meerdelige druksjabloon is rijkelijk gedetailleerd en biedt ruimte die perfect past bij uw Switch. Aangevuld met andere 3D-printsjablonen uit het Mario-universum kun je een heel stijlvolle opbergruimte voor je Switch maken.

Download:

Ga nu naar de download pagina!

THE Princess – So Peach

THE Princess - So Peach
afbeeldingsbron:Bruno Pianga Maia/myminifactory.com

Prinses Peach – of Toadstool, afhankelijk van de generatie – is waarschijnlijk het bekendste personage in de videospelserie naast Mario en Luigi. Natuurlijk draait Mario's hele bestaan om het redden van de schone dame. Wij vinden dat reden genoeg om de prinses ook als 3D-print op je plank te vereeuwigen. De kunstwerken worden gekenmerkt door een hoge mate van detail.

Download:

Ga nu naar de download pagina!