Sieraden uit de 3D-printer

Omdat ik al geruime tijd positieve ervaringen heb met sieradeninhoud op Pinterest, moest ik er eens goed voor gaan zitten en een lijstje maken van 3D printer sieraden. Toen ik hier alle 3D printer sjablonen doornam, zag ik dat ik er eigenlijk nauwelijks iets aan gedaan heb.

Als deze lijst je bevalt en je meer wilt zien, geef dan commentaar en ik ga op zoek naar meer coole modellen voor bling bling fans 🙂

Honingraat ring

Honingraat ring

Het honingraatpatroon is eigenlijk HET patroon van 3D printen. We kennen Honeycomb als een soort Infill en kan eigenlijk niet meer zonder. Hier heeft exfusion een ring ontworpen die het patroon naar buiten brengt. Als je geen dikke vingers hebt zoals ik, raad ik je aan een harsprinter te gebruiken om de fijne structuur beter te laten zien.

NASA Ring

Nasa Ring

Houston, we hebben onze eigen ring!

Als je nerdy bent, er voor staat en je status niet alleen met een T-shirt aan de wereld wilt uitdragen, heb je een mooie NASA-ring nodig. Als je deze ring niet zelf wilt bedrukken, kun je hem in metaal laten bedrukken en vergulden door een van de grote dienstverleners zoals shapeways. Maar ik kan het me ook voorstellen in het zwart, zonder enige andere kleur.

Wat bedoel je?

Diamanten ring

Diamanten ring

“Schijn helder als een diamanten ring uit uw 3D-printer…”

Zeer gemakkelijk en snel af te drukken. Daarom is deze ring perfect voor elk feest waar je de gasten een cadeautje wilt geven. Met deze ring heb je zelfs iets in je hand, of aan je vinger, dat niet elke andere gastheer van een feestje zomaar kan kopiëren als ze geen 3D-printer hebben.

Natuurlijk is filament met glitterdeeltjes een aanrader bij het kiezen van filament.

Juwelenstandaard – Kettingstandaard

Juwelenstandaard - Kettingstandaard - Boomvorm

Wat doe je als je zoveel ringen en andere sieraden hebt afgedrukt dat je niet meer weet waar je ze moet laten?

Heel eenvoudig. Blijkbaar stelde makkuro zich deze vraag ook en ontwierp een juwelenstandaard in de vorm van een boom. Alles zal hier zijn plaats vinden en u zult rust hebben.

Ketting met geometrische Form

Ketting met geometrische Form

Billie Ruben heeft hier een prachtig meesterwerk gemaakt.

Als je goed kijkt, zie je dat de afzonderlijke elementen op een soort rooster zijn geplaatst en zo als groep hun Form vasthouden. Deze werden geprint op stof, wat maar weer eens aantoont hoe creatief deze gemeenschap van 3D-printers is geworden. De druk is niet zo gemakkelijk als de normale druk direct op een verwarmingsbed, maar je moet het zeker proberen.

Oorbellen in de vorm van een veer

Oorbellen in de vorm van een veer

Naast ringen en kettingen zijn er natuurlijk ook oorbellen in de wildste Formte downloaden. Hier ziet u oorbellen in de Form een veer die alle wilde ontwerpen vertegenwoordigen. Print ze uit in de kleur die je wilt of zelfs in veelvoud en draag ze bij je verschillende outfits.

Mooie diamantvormige oorbellen

Mooie oorbellen.

Geometrische Formzijn bijzonder populair onder ons 3D printing fans. Dat is precies waarom deze oorbellen in deze lijst staan. Als je een multi-materiaal printer hebt, kun je theoretisch elke ruit zijn eigen kleur geven. Als je dit doet, zou ik graag een coole foto zien.

Heeft u nog suggesties voor deze lijst of wilt u een ander onderwerp noemen dat ik nader moet bekijken om hier mooie modellen op te nemen?

Schrijf dan in het commentaar!