Game of Thrones 3D Modellen: Over maar niet klaar mee

Weet jij in de tussentijd net zo weinig over de serie als Jon Snow?

Dan zullen deze 3D-modellen u zeker helpen:

De IJzeren Troon

Het meest begeerde voorwerp uit de serie staat ook heel imposant op de plank in de woonkamer.

Drogon Ei

De draken van het Huis Targaryen zijn het toppunt van macht. Zonder hen zou de verovering van de Zeven Koninkrijken helemaal niet aan de orde zijn. Eigenlijk waren draken al eeuwen geleden uitgestorven, maar de Targaryen van Danerey kreeg drie versteende drakeneieren als huwelijksgeschenk. En zoals het lot het wilde, kwamen de eieren uit na het gebruik van magie en hielpen Khalesi de machtigste vrouw in de zeven koninkrijken te worden.

Hodor Deurstopper

Een leuke en nuttige functie is de Hodor deurstopper. De inspiratie voor het ontwerp komt uit Game of Thrones, daarom hebben we het in dit bericht opgenomen. Zoals op de foto te zien is, blokkeert de krijger dapper de deur om de aanvallers buiten te houden. Zelfs de bijl naast zijn hoofd schrikt je niet af. Op de zijkant van de wig rondt het opschrift “Hold the Door” dit voorwerp op een passende, werkelijk fantastische manier af.

Hodor Deurstopper (Enkel)

Voor degenen die liever een eenvoudige deurstopper hebben, hebben we deze:

De kroon van Joffrey Baratheon

Joffrey leefde niet echt lang als koning. Eigenlijk was hij gewoon een middel voor zijn moeder om een doel te bereiken. Zij hield de touwtjes strak in handen op de achtergrond en manipuleerde Joffrey om haar machtswellust te vervullen. Maar één ding is zeker, de kroon belichaamt veel kracht en staat ook nog uitstekend op de plank.

De schaduwwolven van de Starks

Wolven hebben ons mensen altijd gefascineerd. Nog fascinerender zijn de direwolven van de Starks. Wij hebben hier een afdrukmodel van deze mystieke schaduwwolven voor u. Je kunt ze in elke maat en aantal uitprinten om je GoT-collectie te verrijken.

Het zegel van het Huis Stark

Het zegel is belangrijk. Het laat zien tot welke koninklijke familie je behoort en loyaal bent. Wij hebben de zegels van alle families hier voor u verzameld. Voor uw Got tentoonstelling kunt u natuurlijk ook alle 7 zegels afdrukken. Op elk zegel staat het bijbehorende heraldische dier en de naam van de familie.

White Walker (Witte Lopers)

Het grote gevaar voor de Zeven Koninkrijken zijn de White Walkers. Ze zijn dood en worden tot leven gewekt en bevolen door de Night King. Een probleem voor de krijgers van de Zeven Koninkrijken, want zodra een van hun gelederen sterft, wordt hij een vijand. Een hopeloze strijd met een zogenaamd superieure tegenstander? Natuurlijk mogen de witte wandelaars niet ontbreken in de GoT collectie.

IJzeren troon als visitekaartjeshouder

Een coole gadget is de visitekaarthouder als ijzeren troon. Uw visitekaartjes zullen gegarandeerd de aandacht trekken.

The Night King (De Nachtkoning)

De Nachtkoning is de opperste leider en de eerste van de White Walkers sinds het tijdperk van de eerste mensen. Daarnaast is hij ook nog de meester van de wights. Hij commandeert de White Walkers naar zijn wil en leidt ze in de strijd tegen de Seven Kingdoms. Ook hij mag niet ontbreken in je GoT collectie als leider aan de zijde van de White Walkers.

Hound Hoofd Helm

Jon Snow – Buste

De hoofdpersoon, bastaard en held van de serie is Jon Snow van Stark. Met de hulp van zijn direwolf overleeft hij talrijke avonturen en wint hij vele gevechten. Zijn lot wordt getekend door confrontaties van allerlei aard en de ene uitdaging na de andere. Het hoofdpersonage mag ook niet ontbreken in je collectie!

De hand van de koning – Badge

Wie deze badge draagt, is zeer machtig. Hij is de hand, de pionier en de adviseur van de Koning van de Zeven Koninkrijken. Hij is een belangrijke besluitvormer en kan veel bereiken in de strijd om de macht te behouden. Wie benoemt u tot de hand van de koning? Haal het afdruksjabloon en beslis op je hand.

Jamie Lanister's Gouden Hand

In een zeer pijnlijke strijd, verloor Jamie Lanister zijn hand. Voor hem was dat geen reden om op te geven, hij is tenslotte een Lanister. Dus kreeg hij de hand gesmeed van goud om te blijven vechten voor de belangen van de Lanisters.

Wildlingen Masker

Achter de grote muur leven de Willings. Ongetemd en gevaarlijk, vormen ze een constante bedreiging voor de Zeven Koninkrijken. De Nachtwacht zorgt ervoor dat de wilden de muur niet kunnen oversteken en biedt dus veiligheid in de Zeven Koninkrijken. Met dit masker ben je zeker een attractie op het volgende Helloween feest.

Tyrion Lanister

Klein maar machtig, dat is Tyrion Lanister. Hij is zeer vooruitziend en slim en leidt het wel en wee van zijn koningin zeer goed. Hij maakt echter ook veel fouten waar hij gaandeweg spijt van krijgt. Op het einde… No Spoilers 🙂

Het Huis van Arynn

Een van de machtigste huizen in Westeros. Huis Arynn is de Bewaker van het Oosten en speelt altijd een zeer belangrijke rol in de serie. Dus natuurlijk wilden we jullie de zegel van dit huis niet onthouden. Net als alle andere modellen, hoort ES zeker thuis in elke goede GoT-collectie.